Tinute de toamna – trench

Sfarsit de Septembrie. Toamna si-a intrat pe deplin in drepturi.  Nu mai putem iesi din casa fara o esarfa la gat, puloverele sunt in primplan in dulap, iar trench-urile au devenit  obligatorii pentru orice tinuta.

Cand vine vorba de trench-uri, nu se pune problema de tendinte, ci de longevitatea unei piese peste care au trecut sezoane intregi, fara sa ii stirbeasca imaginea de vedeta a garderobei de toamna. Rochia neagra, camasa alba, trench-ul bej sunt cateva din piesele care au reusit sa supravietuiasca si sa fie purtate de generatii intregi.

IMG_9914

IMG_9904

 

 

 

 

IMG_9917

IMG_9909

IMG_9908

Din fericire, acestea au reusit sa supravietuiasca tendintelor modei, si sa ramana o piesa de rezistenta in garderobele de primavara si toamna sezoanela rand.

Modalitati de purtare? Infinte: casual cu jeans, office cu pantaloni negri si camasa, sexy peste o rochie mulata, sport cu tenesi si pantaloni capri. Singura varianata care nu imi place, este peste o fusta larga, a carei lungime depaseste lungime trench-ului. De ce? Pentru ca vizual o sa creeze impresia de tort in straturi (si nu unul apetisant).

 

Trench-ul pe care l-am purtat cand am facut pozele, il am de cativa ani. Atunci mi-am dorit unul scurt, usor, pe care sa il port cu blugi si fuste creion. Imi place sa il port descheiat, dar cu cordonul inchis, sau cu cordonul innodat la spate.

Si daca va intrebati unde sunt facute pozele, raspunsul este: in Roman, in fata Liceului Roman Voda, acolo unde acum multi ani ma intalneam cu colegii mei la fiecare inceput de an scolar.

H&M - culori calde de toamna
Keep calm and follow your hobby

Comments

Leave a Reply